Flygrädsla

 

Att bli av med flygrädsla

Flygrädsla begränsar din frihet att resa till andra ställen och äventyr. Det är många som lider av detta och är rädda, du är inte ensam. Den korrekta termen är aerofobi och det kan visa sig på olika sätt från person till person. Symptomen kan vara vädigt obehagliga och svåra att övervinna själv.

Många tror att denna rädsla eller fobi inte går att bli av med och behandlar med diverse medel såsom: att samla information och utbilda sig, lugnande övningar, lyssna på speciella inspelningar, samtala med beteendevetare, lugnande tabletter, ta till alkohol, exponera sig för flygning, gå kurs osv. Ingen av dessa metoder tar bort orsaken till flygrädslan. Du lär dig bara att hantera den, döva den, lugna den!

Det finns en orsak till din rädsla / fobi inuti dina kopplingar och minnen i hjärnan. Dessa kan vi hjälpa dig ställa rätt.

Vi gör detta i samtalsform där du guidas ner i djup avslappning, där vi tillsammans hittar orsaken till din flygrädsla. En sådan sittning kan ta upp till 3 timmar och oftast räcker det med två sittningar. Du kommer att upptäcka att rädslan som styrt så länge helt plötsligt är borta.

Genom att hitta orsaken till rädslan och ta bort den så finns inte din flygrädsla kvar. Du behöver inte försöka tänka annorlunda eller göra nåt speciellt inför en flygning. Bara följa med på resan och njuta av din nya frihet. Om du vill säga att du är botad från flygrädsla genom detta så får du det. Du behövde inte bota flygrädsla, du behövde hjälp med kopplingar och minnen i dig.

Kan du känna den underbara känslan att inte vara rädd?

Vart ska du flyga på din första resa med flyg utan rädsla?

Kontakta oss nu!

Ring 0721-923373 och boka en tid nu med en gång!


Följ och gilla oss gärna på:
Facebook
Instagram
 
© Copyright AQM Konsult AB